• Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Ταυτότητα

E-mail Εκτύπωση PDF

Ποιοί είμαστε

H ανοικτή φωτογραφική ομάδα Πολύμορφο του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας, δρατηριοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2010 και από τότε έχει πλούσια δράση σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με την τέχνη της φωτογραφίας. Έχει πραγματοποιήσει πολλές εκθέσεις, εκδόσεις φωτοβιβλών, σεμινάρια και φωτοεκδρομές.

Οι συναντήσεις της ομάδας γίνονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 19.30 από τον Νοέμβριο μέχρι τον Ιούνιο στο στέκι μας Ηλέκτρας 12 στην Πάτρα, με θέματα:

Ιστορία της φωτογραφίας και κριτική φωτογραφιών.

Δημιουργική χρήση ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών.

Μαθήματα επεξεργασίας εικόνας.

 

Το 2013 για πρώτη φορά συνδιοργάνωσε με το Δήμο της Πάτρας διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Χορεύοντας στους Δρόμους» και οι επιλεγμένες φωτογραφίες εκτέθηκαν μέχρι τέλους Ιουνίου στην Αγορά Αργύρη.

Το 2014 συνδιοργάνωσε με το Φωτογραφικό Όμιλο ΤΕΥ ΑΤΗΚ της Κύπρου διαγωνισμό «Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας.

 

Για το 2015 έχει πραγματοποιήσει 2 εκθέσεις φωτογραφίας με θέμα “Αφημένα Εργοστάσια” και “Καρναβαλικό Εργαστήρι”, συμμετέχει στο ετήσιο Φεστιβάλ Φωτογραφίας του Μεσολογγίου και προγραμματίζει ανταλλαγή εκθέσεων φωτογραφίας με το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ της Αθήνας και τέλος προγραμματίζει για τον Ιούνιο ακόμη μία έκθεση με θέμα: “Με τη δική μας ματιά”!

 

Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όλους τους ερασιτέχνες φωτογράφους της πόλης και στηρίζεται στον εθελοντισμό και την ενθάρρυνση για δημιουργικότητα. Πληροφορίες στο polymorfo.gr@gmail.com

 

Η δουλειά της παρουσιάζεται μέσα από το site www.polymorfo.gr και τη σελίδα www.facebook.com/groups/polymorfo.

 

 

Αρχική Σελίδα